✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Keuken met V-Zug-toestellen

  Til uw keuken naar een hoger niveau met de kwalitatieve V-Zug-toestellen. In Brasschaat vindt u NewLook Keukens & Interieur, waar de V-Zug-toestellen niet onopgemerkt blijven. Wij geloven dat een keuken met V-Zug-toestellen het kloppende hart van uw huis wordt, waar culinaire innovatie en elegantie samenkomen. Op alle toestellen van het Zwitserse merk V-Zug krijgt u bovendien maar liefst 10 jaar garantie!


  Ervaar de excellentie van een keuken uitgerust met V-Zug-toestellen

  Een keuken met V-Zug-toestellen transformeert koken van een alledaagse taak tot een ervaring van luxe en precisie. De toestellen van V-Zug staan bekend om hun superieure kwaliteit en het grote gemak dat ze bieden. Bij onze keukenwinkel vindt u een breed scala aan V-Zug-toestellen, zoals:

  Daarnaast bieden we ook andere hoogwaardige merken zoals BORA aan om u een keuken te geven die werkelijk uniek is.

  Vraag advies aan onze designer

  Of u nu als particulier of horeca-uitbater interesse heeft in een V-Zug-wijnkoeler, bij onze keukenwinkel helpen we u graag verder. Twijfelt u tussen de verschillende modellen of uitvoeringen of wenst u meer informatie? Vraag dan zeker om advies aan onze experts. Dat kan via het contactformulier of via het nummer +32 3 644 61 72. Wij tonen u graag de mogelijkheden van elke model.