NewLook Keukens Brasschaat

  Ons aanbod aan totaalinterieur


  Altijd al gedroomd van een totaalinterieur op uw maat? Bij NewLook Keukens & interieur in Brasschaat bent u op de juiste plaats! In onze studio vindt u een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voor uw nieuwe keuken, dressing, garderode, badkamermeubel, TV-meubel... En ook voor barkrukken, stoelen, tafels, decoratie en verlichting kunt u bij ons terecht. Wij hebben echt overal aan gedacht.

  Een uniek keukeninterieur, waardoor u zich meteen thuis voelt

  Onze keukenwinkel is opgericht uit passie voor een prachtig en functioneel keukeninterieur en een bijhorend schitterend interieur. Onze collectie voor keukens en interieur is net dat tikkeltje anders dan wat u in reguliere winkels vindt. We hanteren een strenge selectie, met een uniek en hoogwaardig assortiment als resultaat. Onze diensten gaan verder dan enkel het plaatsen van keukens. We zorgen ervoor dat uw volledige interieur in harmonie op elkaar wordt afgestemd. Een keukeninterieur kan uitgevoerd worden in diverse stijlen. Of u nu houdt van een moderne en strakke keuken. Of u verknocht bent aan een klassieke maar toch luxueuze landelijke keuken met eiland: wij stellen de keuken van uw dromen samen met een gebalanceerd keukeninterieur.

   

  Reken op ons als experts in keukens en interieur

  In de loop der jaren leverden we al heel wat projecten af. Een selectie daarvan kunt u terugvinden bij onze realisaties. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden en maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom te Brasschaat. We hanteren een professionele en open werkwijze en hechten veel belang aan de ultieme klanttevredenheid. Onze designers ontwerpen een keuken die in ieder opzicht aansluit bij u en uw gezin. U kunt ons bereiken via het e-emailadres info@newlookkeukens.be of door te bellen naar het nummer +32 3 644 61 72.

   


  Iets moois gezien?

  Shop
  Kom eens langs in onze toonzaal!

  Bredabaan 360
  2930 Brasschaat