✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Keuken met BORA-toestellen

  Een keuken met BORA-toestellen is altijd een goede keuze. De apparaten van dit topmerk staan namelijk bekend om hun ongekende kwaliteit. Bij NewLook Keukens & Interieur, gevestigd in het hart van Brasschaat, vindt u alle toestellen die u nodig heeft voor uw nieuwe keuken. Het innovatieve design en de geavanceerde technologie van BORA-toestellen tillen uw kookervaring naar een nieuw niveau.


  Ervaar de excellentie van een keuken uitgerust met V-Zug-toestellen

  Een keuken met BORA-toestellen is meer dan zomaar een keuken. Het is een plaats waar culinaire dromen werkelijkheid worden. De BORA-toestellen bieden u een ongeëvenaarde kookervaring met hun krachtige prestaties en esthetische uitstraling. BORA-kookplaten zijn specifiek ontworpen om u maximale efficiëntie en gebruiksgemak te bieden. Uiteraard heeft onze keukenwinkel meer te bieden dan alleen BORA. We werken ook samen met andere topmerken zoals V-Zug, om u een brede keuze aan hoogwaardige keukenoplossingen te bieden.

  Maak uw culinaire wensen waar

  Bent u klaar om uw keukenervaring naar een hoger niveau te tillen? Waar u ook woont, in regio Antwerpen of over de Nederlandse grens, we zijn er om u te helpen bij het creëren van de keuken van uw dromen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ervaar zelf de voordelen van een keuken met BORA-toestellen. Uw droomkeuken staat te wachten!