✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Een bakoven van V-Zug

  Een toestel van V-Zug is perfect indien u zoekt naar een kwaliteitsvolle bakoven. Bij NewLook Keukens & Interieur in Brasschaat kunt u terecht voor hoogwaardige keukenapparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in keukens op maat. Dit geldt voor nieuwbouw, maar ook voor gerenoveerde keukens. In ons aanbod vindt u diverse merken, zoals het Zwitserse merk V-Zug. Deze kan feilloos geïntegreerd worden in uw keuken.


  Met een bakoven van V-Zug creëert u een eenheid in uw keuken

  Wilt u een nieuwe keuken of bent u op zoek naar nieuwe apparatuur? Dan zit u goed bij NewLook Keukens & Interieur. In ons aanbod vindt u verschillende keukentoestellen van het merk V-Zug, waaronder een prachtige, functionele bakoven. Deze past in elk keukeninterieur. De bakoven van dit merk is zo ontworpen, dat hij door iedereen eenvoudig te bedienen is. Daarnaast beschikt het over een uniek design, waardoor deze zorgt voor eenheid in uw keuken. Tevens is hij eenvoudig schoon te maken. Koop naast de V-Zug-bakoven ook een V-Zug-stoomoven voor de ultieme bakervaring.

  Ga met ons in gesprek voor uw droomkeuken

  Bent u benieuwd naar onze keukens? Of wilt u graag de bakoven van V-Zug zelf ervaren? Kom dan langs in de showroom van onze keukenwinkel. Hierin kunt u al onze verschillende luxekeukens bekijken. U kunt hier telefonisch een afspraak voor maken. Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via +32 3 644 61 72. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.