✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Een wijnkoeler van V-Zug

  Van het Zwitserse merk V-Zug verkopen wij allerlei apparaten en producten, waaronder kwalitatieve wijnkoelers. NewLook Keukens & Interieur in Brasschaat is officiële verdeler van V-Zug en allerlei andere topmerken. We zorgen voor oplossingen die perfect passen in uw droomkeuken.


  Waarom kiezen voor V-Zug voor uw wijnkoeler?

  V-Zug staat al decennialang bekend om zijn hoge kwaliteit en simpele, efficiënte designs en dat is ook het geval wanneer u een wijnkoeler van dit merk aanschaft. Deze koeler kan naadloos ingebouwd worden in uw keuken en past perfect bij uw andere apparaten, zoals een V-Zug-vaatwasser. Een leuk extraatje is dat ze zelfs een wijnkoeler hebben zonder handvat. De glazen wand maakt gebruik van een touch-functie, waardoor een kleine vingertik genoeg is om de wand te openen en uw favoriete fles te kraken. Zoals u al hoort, geniet u met de toestellen van V-Zug van een enorme luxe en gebruiksgemak!

  Vraag advies aan onze designer

  Of u nu als particulier of horeca-uitbater interesse heeft in een V-Zug-wijnkoeler, bij onze keukenwinkel helpen we u graag verder. Twijfelt u tussen de verschillende modellen of uitvoeringen of wenst u meer informatie? Vraag dan zeker om advies aan onze experts. Dat kan via het contactformulier of via het nummer +32 3 644 61 72. Wij tonen u graag de mogelijkheden van elke model.