✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Een kookplaat van V-Zug

  Bij NewLook Keukens & Interieur in Brasschaat kunt u van het merk V-Zug een kookplaat kopen. Met de apparatuur van V-Zug zit u altijd goed. Al de apparatuur van dit merk is van hoge kwaliteit en gaat jarenlange met u mee. Daarnaast is het ook zeer gebruiksvriendelijk. Ontdek al de apparatuur van V-Zug in onze winkel!


  Een ultramoderne kookplaat van V-Zug

  Onze keukenwinkel hecht er veel belang aan om enkel de beste apparatuur aan te bieden. Van het Zwitserse merk V-Zug bieden wij diverse ultramoderne kookplaten aan. In ons aanbod kunt u kiezen uit twee types kookvelden. Zo kunt u kiezen voor een kookplaat met inductie van V-Zug, maar ook kookvelden op gas behoren tot de mogelijkheden. Welk type u ook kiest, u haalt altijd plezier uit het koken. U kunt tevens kiezen voor een kookplaat met dampkap. Bekijk alle mogelijkheden en creëer uw droomkeuken. Naast dit merk kunt u ook een BORA-kookplaat bij ons aanschaffen.

  Ontdek al ons keukenapparatuur van V-Zug

  Gaat u voor een compleet nieuwe keuken? Wij bieden u naast de kookplaat van het merk V-Zug, ook andere apparatuur aan. Ga bijvoorbeeld voor een bakoven van dit merk. Al de apparaten van V-Zug passen prachtig in elk keukeninterieur. Heeft u vragen over de toestellen van dit geweldige merk? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 3 644 61 72 of vul het contactformulier in.