✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Een stoomoven van V-Zug

  Bent u gekend met V-Zug en wilt u een stoomoven van dit Zwitserse topmerk kopen? Dan kunt u terecht bij NewLook Keukens & Interieur in Brasschaat. Als keukenspecialist en verdeler van het merk V-Zug bieden we verschillende oplossingen aan om uw keuken te voorzien van alle nodige apparaten.


  Waarom kiezen voor V-Zug als het merk van uw stoomoven?

  Bij onze showroom raden we de toestellen van V-Zug graag aan. Dit merk is dan ook al meer dan 100 jaar Zwitsers marktleider op het gebied van huishoudapparatuur. Of u nu een stoomoven of bijvoorbeeld een vaatwasser van V-Zug koopt, de kwaliteit is altijd verzekerd. Kunt u hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste apparaten voor uw keuken? Dat begrijpen we uiteraard. Onze keukendesigner kijkt dan ook graag met u mee. Bij ons krijgt u altijd een oplossing voorgeschoteld op maat van uw keuken en wensen.

  Kies voor zekerheid met dit merk

  Met een stoomoven van V-Zug kiest u in de eerste plaats voor zekerheid en kwaliteit. Zij geven dan ook niet voor niets 10 jaar garantie op alle toestellen. Hun stoomovens passen bovendien in elk type keuken, of u nu een moderne keuken heeft of eerder iets klassieker. Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te ontdekken? Bel dan naar het nummer +32 3 644 61 72 of vul het contactformulier in.