✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Een stoomoven van V-Zug

  Bent u gekend met V-Zug en wilt u een stoomoven van dit Zwitserse topmerk kopen? Dan kunt u terecht bij NewLook Keukens & Interieur in Brasschaat, nabij Antwerpen. Als keukenspecialist en verdeler van het merk V-Zug bieden we verschillende oplossingen aan om uw keuken te voorzien van alle nodige apparaten.


  Waarom kiezen voor V-Zug als het merk van uw stoomoven?

  Bij onze zaak raden we de producten van V-Zug alleen maar aan. Dit merk is dan ook al meer dan 100 jaar Zwitsers marktleider op het gebied van huishoudapparatuur. Of u nu een stoomoven of bijvoorbeeld een vaatwasser van V-Zug koopt, de kwaliteit is altijd verzekerd. Kunt u hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste apparaten voor uw keuken? Dat begrijpen we uiteraard. Onze keukendesigner kijkt dan ook graag met u mee. Bij ons krijgt u altijd een oplossing voorgeschoteld, op maat van uw keuken en wensen.

  Kies voor zekerheid met dit merk

  Met een stoomoven van V-Zug kiest u in de eerste plaats voor zekerheid en kwaliteit. Hun stoomovens passen bovendien in elk type keuken of u nu een moderne keuken heeft of eerder iets klassieker. Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te ontdekken? Bel dan naar het nummer +32 3 644 61 72, stuur een e-mail naar info@newlookkeukens.be of vul het contactformulier in.