✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Een vaatwasser van V-Zug

  Indien u van het merk V-Zug een vaatwasser wilt kopen, bent u meer dan welkom bij onze keukenwinkel. NewLook Keukens & Interieur, gevestigd in Brasschaat, verdeelt al jaren verschillende apparaten van topmerken als V-Zug. Wij helpen u dan ook graag aan de juiste vaatwasser voor uw keuken.


  Een vaatwasser van V-Zug biedt een energiezuinige oplossing

  Als Zwitsers marktleider met meer dan 100 jaar aan ervaring weten ze hoe ze bij V-Zug hun klanten moeten verwennen. Zo kiest u wanneer u een vaatwasser van V-Zug koopt voor een erg zuinige oplossing. Hun machines beschikken over de nodige sensoren en programma’s die het mogelijk maken om minder water en energie te verbruiken. Daarnaast passen de machines dankzij hun sobere design in alle soorten keukens. Wilt u graag een volledige keuken met toestellen van V-Zug? Wat dacht u dan van een V-Zug-wijnkoeler? Bij ons vindt u werkelijk alle apparaten die u nodig heeft.

  Maak een afspraak voor een vaatwasser op maat van uw keuken

  Bent u geïnteresseerd in een vaatwasser of een ander apparaat van dit merk, zoals een V-Zug-stoomoven? Maak dan een afspraak bij onze keukenwinkel, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar het juiste model voor uw keuken. Bel naar het nummer +32 3 644 61 72 of vul het contactformulier in.