✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 600m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Keukens op maat in Brasschaat

  NewLook Keukens & Interieur in Brasschaat, gesitueerd tussen Brecht en Merksem, is al jarenlang een vaste speler als het aankomt op het plaatsen van keukens op maat. Het bedrijf werd opgestart vanuit een passie voor design en interieur. Onze keukens zijn uniek en worden afgestemd op de sfeer van uw huis. Bij onze keukenwinkel te Brasschaat vindt u een keuken op maat voor het leven.


  Wij produceren keukens op maat voor inwoners van Brasschaat en Antwerpen

  Ons bedrijf te Brasschaat mocht al ontelbare keukens op maat plaatsen bij gezinnen in Brecht en Merksem. We opereren in de volledige omgeving van Noord-Antwerpen, met een bereik tot in Breda. Heel wat Nederlanders vinden hun weg naar onze showroom en vertrouwen de realisatie van hun keuken aan ons toe. Benieuwd voor welke materialen en afwerking zij kiezen? Kijk dan even rond tussen onze realisaties. Laat u inspireren en neem de elementen die u aanspreken mee in het moodboard van uw toekomstige keuken.

  De referentie voor keukens op maat in Brasschaat en omgeving

  Indien u net een nieuwbouwwoning heeft gekocht, start u vaak met een blanco canvas. Dit kan nogal overweldigend aanvoelen, maar is eigenlijk een uitstekende opportuniteit om uw volledige huis harmonisch op elkaar af te stemmen, te starten bij een nieuwe keuken. Keukens op maat vormen het centrale punt van alle woningen in plaatsen zoals Brecht, Merksem en Brasschaat. Het is dan ook interessant om met deze ruimte te starten en op basis daarvan de rest van uw interieur samen te stellen. NewLook Keukens & Interieur kan u hierbij helpen. Naast keukens op maat, plaatsen we ook garderobekasten en badkamers bij onze klanten in Brecht en Merksem. Dit doen we met dezelfde passie en drive en in nauwe samenwerking met u als klant. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek alle mogelijkheden.

   

  Kies voor de beste kwaliteit met aansluitende topservice

  Uiteraard kunnen ook eigenaars van bestaande woningen een beroep doen op onze diensten. Tover uw keuken om tot de ruimte die u voor ogen hebt. De talrijke grote keukens die verschillende woningen in Brasschaat, Brecht en Merksem rijk zijn, lenen zich bijvoorbeeld perfect voor het plaatsen van een kookeiland op maat. Een eiland brengt een gezin samen en is goed voor uren praat-, luister- en kookplezier. Daar waar het vroeger vooral werd gebruikt in hedendaagse keukens, wordt het de dag van vandaag in iedere keuken toegepast. Ontdek welke keuken het beste bij u past. Maak een afspraak via info@newlookkeukens.be of contacteer ons op het nummer 03 644 61 72.