✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Keukens op maat

  Wilt u graag een keuken op maat? NewLook Keukens & Interieur in Brasschaat is al jarenlang een vaste speler als het aankomt op het plaatsen van keukens op maat. Ons bedrijf, actief in de ruime omgeving van Antwerpen, werd opgestart vanuit een passie voor maatkeukens en interieur. Onze keukens zijn uniek en worden afgestemd op de sfeer van uw huis. Met ons maatwerk bent u verzekerd van de ideale keuken.


  Wij produceren keukens op maat in de regio rond Brasschaat, Brecht, Merksem en Antwerpen

  Onze keukenwinkel mocht al ontelbare keukens op maat plaatsen. We installeren onze maatkeukens in het volledige noorden van Antwerpen, met een bereik tot in Breda. Heel wat Belgen en Nederlanders vinden hun weg naar onze showroom en vertrouwen de realisatie van hun keuken aan ons maatwerk toe. Bent u benieuwd voor welke materialen en afwerking zij kiezen? Kijk dan even rond tussen onze realisaties. Laat u inspireren en neem uw favoriete elementen van de maatkeukens die u aanspreken mee in een moodboard van uw toekomstige keuken op maat. Ontdek ook de talrijke keukentoestellen waarmee u uw keuken kunt verrijken, afkomstig van gerespecteerde producenten als:

  Dé referentie voor keukens op maat

  Wanneer u net een nieuwbouwwoning heeft gekocht, start u vaak met een blanco canvas. Dat kan nogal overweldigend aanvoelen, maar is eigenlijk een uitstekende opportuniteit om uw volledige interieur op elkaar af te stemmen, te starten bij een nieuwe keuken. Een keuken op maat vormt het centrale punt van uw woning. Het is dan ook interessant om met deze ruimte te starten en op basis daarvan de rest van uw interieur samen te stellen. Onze experts kunnen u helpen om de geschikte opstelling voor u te vinden. Wilt u graag een designkeuken? Of ziet u liever een klassieke keuken? Dankzij ons maatwerk krijgt u exact de keuken die u voor ogen had. Naast keukens op maat, plaatsen we ook garderobekasten, badkamers en dressings. Dit doen we in dezelfde hoogwaardige kwaliteit die u van ons gewend bent.

   

  Kies voor de beste kwaliteit met aansluitende topservice

  Uiteraard kunnen ook eigenaren van bestaande woningen een beroep doen op het gemak en de schoonheid van onze maatkeukens. Tover uw keuken om tot de unieke ruimte die u voor ogen heeft met ons maatwerk. Reken op onze expertise in het plaatsen van keukens op maat. Maak een afspraak of contacteer ons indien u vragen heeft over de mogelijkheden voor uw keuken op maat.