✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Keukens op maat in Brasschaat

  Voor het laten plaatsen van keukens op maat in de regio rond Brasschaat, Brecht en Merksem kunt u rekenen op onze zaak. NewLook Keukens & Interieur in Brasschaat is al jarenlang een vaste speler als het aankomt op het plaatsen van keukens op maat. Ons bedrijf, actief in de ruime omgeving van Antwerpen, werd opgestart vanuit een passie voor maatkeukens en interieur. Onze keukens zijn uniek en worden afgestemd op de sfeer van uw huis. Bij onze keukenwinkel te Brasschaat vindt u keukens op maat voor het leven, die we graag bij u komen plaatsen in de regio rond Merksem, Brecht en Antwerpen.


  Wij produceren keukens op maat in de regio rond Brasschaat, Brecht, Merksem en Antwerpen

  Ons bedrijf in Brasschaat mocht al ontelbare keukens op maat plaatsen bij gezinnen in Brecht en Merksem. We installeren maatkeukens in het volledige noorden van Antwerpen, met een bereik tot in Breda. Heel wat Nederlanders vinden hun weg naar onze showroom en vertrouwen de realisatie van hun keuken aan ons toe. Bent u benieuwd voor welke materialen en afwerking zij kiezen? Kijk dan even rond tussen onze realisaties. Laat u inspireren en neem uw favoriete elementen van de maatkeukens die u aanspreken mee in een moodboard van uw toekomstige keuken in de regio rond Antwerpen. Ontdek ook de talrijke keukentoestellen waarmee u uw keuken kunt verrijken, afkomstig van gerespecteerde producenten als JURA, V-Zug, BORA, Novy, Wave, Miele, Siemens, Liebherr, FENIX, Quooker, et cetera. Ga bijvoorbeeld voor een V-Zug-stoomoven of een ijskast van Siemens.

  De referentie voor keukens op maat in Brasschaat, Brecht, Merksem en omgeving

  Wanneer u net een nieuwbouwwoning heeft gekocht, start u vaak met een blanco canvas. Dat kan nogal overweldigend aanvoelen, maar is eigenlijk een uitstekende opportuniteit om uw volledige interieur op elkaar af te stemmen, te starten bij een nieuwe keuken. Keukens op maat vormen het centrale punt van uw woning in onder meer Brecht, Merksem en Brasschaat. Het is dan ook interessant om met deze ruimte te starten en op basis daarvan de rest van uw interieur samen te stellen. NewLook Keukens & Interieur, nabij Antwerpen, kan u helpen om uit alle maatkeukens de geschikte samenstelling voor u te vinden. Naast keukens op maat, plaatsen we ook garderobekasten en badkamers bij onze klanten in onder andere Brasschaat, Brecht en Merksem. Dat doen we met dezelfde passie en drive en in nauwe samenwerking met u als klant.

   

  Kies voor de beste kwaliteit met aansluitende topservice

  Uiteraard kunnen ook eigenaars van bestaande woningen in het noorden van Antwerpen een beroep doen op het gemak en de schoonheid van onze maatkeukens. Tover uw keuken om tot de unieke ruimte die u voor ogen heeft. De talrijke keukens die verschillende woningen in Brasschaat, Brecht en Merksem rijk zijn, lenen zich bijvoorbeeld perfect voor het plaatsen van een kookeiland op maat. Een eiland brengt een gezin samen en is goed voor uren praat-, luister- en kookplezier. Daar waar het vroeger vooral werd gebruikt in hedendaagse keukens, wordt het de dag van vandaag in iedere keuken toegepast. Ontdek welke keuken het best bij u past. Maak een afspraak via info@newlookkeukens.be of contacteer ons op het nummer +32 3 644 61 72 indien u vragen heeft over de mogelijkheden of onze werking.