✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ Aanbod op uw maat

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Keukens op maat

  Wilt u graag een keuken op maat? NewLook Keukens & Interieur in Brasschaat is al jarenlang een vaste speler als het aankomt op het plaatsen van keukens op maat. Ons bedrijf, actief van Breda tot Antwerpen en verder, werd opgestart vanuit een passie voor maatkeukens en interieur.
  Onze ontwerpen zijn uniek, tijdloos en volledig afgestemd uw behoeften en wensen.
  Met ons maatwerk bent u verzekerd van de ideale keuken, .


   

  Maatwerk in uw regio

  NewLook Keukens & Interieur mocht al vele maatwerkkeukens plaatsen. Benieuwd naar wat we al gerealiseerd hebben? Kijk dan eens rond tussen (een greep uit) onze realisaties. Laat u inspireren en neem uw favoriete elementen van de maatwerkkeukens die u aanspreken mee in een moodboard van uw toekomstige keuken op maat. Uiteraard bieden we voor uw keuken ook een brede selectie van keukenapparatuur zoals:

  Naast deze merken kunt u bij ook terecht voor Miele, AEG, Siemens Studioline, ATAG, Novy, Wave, e.a.

  Kies voor de beste kwaliteit en service

  Of u nu enkel uw keuken wenst te vervangen, een volledige nieuwbouwwoning gaat inrichten of een bestaande woning grondig gaat renoverren, met elk project wat u aangaat komt er veel op u af. Dat kan nogal overweldigend aanvoelen, maar eigenlijk is het een uitstekende opportuniteit om uw volledige interieur op elkaar af te stemmen, te starten bij een nieuwe keuken.
  Een keuken op (uw) maat vormt het centrale punt van uw woning. Onze experts kunnen u helpen om de geschikte opstelling voor u te vinden. Wilt u graag een designkeuken? Of ziet u liever een klassieke keuken? Dankzij ons maatwerk krijgt u exact de keuken die u voor ogen had. Naast keukens op maat, ontwerpen en plaatsen we ook garderobekasten, badkamers en dressings. Dit doen we in dezelfde hoogwaardige kwaliteit die u van ons gewend bent. Maak snel een afspraak zodat we samen met u de mogelijkheden voor uw project kunnen bekijken.