✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Een designkeuken laten plaatsen

  Droomt u er al jaren van om een designkeuken te laten plaatsen? NewLook Keukens & Interieur uit Brasschaat, nabij Antwerpen, is de geschikte partner om deze droom te realiseren. Ons team heeft tientallen jaren aan ervaring in zowel keuken- als interieurbouw. We streven naar perfectie: iedere keuken wordt onderworpen aan strenge controles en met veel oog voor detail geproduceerd. Het plaatsen van uw nieuwe designkeuken in regio Merksem kunt u met een gerust hart overlaten aan ons gespecialiseerde team van keukenplaatsers.


  Wie kan een designkeuken laten plaatsen door onze firma nabij Merksem?

  Voor het plaatsen van een designkeuken richt ons bedrijf zich specifiek op bestaande woningen, nieuwbouw en renovatieprojecten in de ruime omgeving van Noord-Antwerpen en over de grens in Nederland. Indien u graag een designkeuken wilt laten plaatsen, bent u van harte welkom in onze showroom nabij Merksem voor een intakegesprek. We werken liefst op afspraak zodat we altijd de nodige tijd kunnen voorzien en u de beste service kunnen garanderen.

  Haal het meeste uit uw keuken

  We plaatsen in de ruime omgeving van Merksem zowel designkeukens van het exclusieve merk Warendorf als keukens op maat. Deze laatste worden in ons eigen atelier geproduceerd, waardoor we het hele proces van begin tot eind van dichtbij kunnen opvolgen. Het grote voordeel van maatkeukens is dat u de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten en dat wij uw keuken tot op de millimeter passend kunnen maken, zonder in te boeten aan kastruimte. Zo creëren we een mooie open nis of een ontbijtkast voor bijvoorbeeld uw Jura-koffiemachine. Ook de apparaten van het topmerk Liebherr zijn perfect voor een designkeuken.

   

  Plan uw bezoek in onze showroom

  Wenst u een designkeuken op maat te laten plaatsen door onze specialisten uit regio Merksem? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. Laat u alvast inspireren door onze eerdere projecten bij het samenstellen van uw ideale keuken. U kunt ons bereiken via het contactformulier door te bellen naar het nummer +32 3 644 61 72 of door een e-mail te sturen naar info@newlookkeukens.be.