NewLook Keukens Brasschaat

  JURA, exclusief verkrijgbaar in onze showroom te Brasschaat


  U kunt nu ook de innovatieve koffiemachines van JURA aanschaffen in onze showroom in Brasschaat, nabij Antwerpen. NewLook Keukens & Interieur beschikt over een groot aanbod aan JURA-koffiemachines waarmee u de lekkerste JURA-koffie maakt. De hoogwaardige kwaliteit van deze machines in combinatie met het schitterende design maakt hen ideaal om de keukens van onze keukenzaak te versterken.

  Met JURA geniet u van de allerbeste koffie

  Geniet ook thuis van de beste koffiekwaliteit, zoals u die tot nu toe alleen maar uit de Italiaanse koffiebars kende. De JURA-koffiemachines staan garant voor de beste koffiekwaliteit, eenvoudige bediening en uitzonderlijk design en passen perfect bij de hoge kwaliteit die onze keukenwinkel aanbiedt. Met JURA geniet u met één druk op de knop van een grote verscheidenheid aan koffiespecialiteiten – altijd versgemalen. Bent u nog niet overtuigd? Kom de JURA-koffie voorproeven in onze showroom en ontdek waarom u één van de koffiemachines van JURA moet kopen.

   

  Een van de JURA-koffiemachines kopen die past bij uw stijl

  Onze is een exclusieve verdeler van JURA-koffie. Bij ons kunt u verschillende JURA-koffiemachines in diverse volumes en prijsklassen. Bestel ze los of samen met uw nieuwe keuken en kies een exemplaar dat volledig aansluit bij uw stijl. De toestellen kunnen indien gewenst mee geplaatst worden wanneer de keuken geïnstalleerd wordt. Uiteraard kunt u ze ook al vroeger mee naar huis nemen, zoals u zelf verkiest.

   

  Geniet iedere morgen van versgemalen koffie

  Verwen uzelf elke dag met een kopje JURA-koffie. De koffiemachines van JURA die u bij ons kunt kopen, passen zowel in moderne keukens als in warme leefkeukens. Een deel van het assortiment van JURA kunt u bekijken in onze zaak. U vindt tevens alle toestellen op deze webpagina. Aarzel niet om ons te contacteren bij eventuele vragen. Stuur ons een bericht via ons contactformulier of bel ons op het nummer +32 3 644 61 72. Wij helpen u graag verder.


  Iets moois gezien?

  Contacteer ons
  Kom eens langs in onze toonzaal!

  Bredabaan 360
  2930 Brasschaat