✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Nieuwe keuken in Antwerpen

  Wilt u een nieuwe keuken laten installeren in uw huis in de regio rond Antwerpen en Brasschaat? Kom dan eens langs bij NewLook Keukens & Interieur. Bij onze winkel in Brasschaat vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan kwaliteitskeukens. Naast vaste modellen, ontwerpen we bovendien ook zelf keukens. Dit zorgt voor eindeloze mogelijkheden en een nieuwe keuken die steevast aan al uw eisen voldoet.


  Laat een nieuwe keuken installeren

  Een keuken is een centrale ruimte die alle andere ruimtes in het huis verbindt. Elke dag start in de keuken, al dan niet vergezeld van een kop koffie of thee en een lekker ontbijt. Voor velen is de keuken dan ook een van de belangrijkste plaatsen in de woning die elke keer opnieuw het decor is van nieuwe herinneringen. Ieder huis is uniek en verdient een nieuwe keuken die perfect aansluit bij de rest van het interieur. Sluit uw stijl eerder aan bij de pastorale sfeer? Dan kunt u ervoor opteren om een nieuwe keuken in landelijke stijl te laten plaatsen. Ziet u het liever iets strakker? Kies er dan voor om een nieuwe, moderne keuken te laten plaatsen in uw huis. Doe inspiratie op en neem een kijkje in onze galerij.

  De beste apparatuur voor in uw nieuwe keuken

  Bij een nieuwe keuken horen bijpassende keukentoestellen van dezelfde excellente kwaliteit. Als erkend keukendealer werken we samen met verschillende topmerken. Voor de koffieliefhebbers bieden we bijvoorbeeld de bekende koffiemachines van JURA aan. Deze machines staan bekend om hun grote gebruiksgemak, prachtig design en hoge koffiekwaliteit. Verder zijn onze kookplaten van BORA uitermate geschikt voor in uw vernieuwde keuken. Gaat u binnenkort voor een volledig nieuwe keuken? Dan bieden wij u de perfecte toestellen aan.

  Zet de eerste stap richting een nieuwe keuken

  Wilt u zich graag laten bijstaan door experts? Maak een afspraak en kom langs in onze keukenwinkel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We leren u en uw wensen graag beter kennen en stellen indien gewenst een eerste prijs- en ontwerpvoorstel op. We begeleiden u stap voor stap in de zoektocht naar de ideale keuken en streven naar een 100% klanttevredenheid. Bij ons bent u aan het juiste adres om een nieuwe keuken te laten installeren in regio Antwerpen of zelfs aan de Nederlandse grens. Contacteer ons op het nummer +32 3 644 61 72 of stuur een e-mail naar info@newlookkeukens.be.