✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Luxekeuken in regio Antwerpen

  Bent u op zoek naar een luxekeuken in regio Antwerpen? Dan zit u goed bij NewLook Keukens & Interieur. Ons bedrijf uit Brasschaat biedt een totaalpakket voor uw keuken aan. Dat wil zeggen dat we ons niet enkel bezighouden met de vormgeving, maar ook met de inrichting en eventuele verbouwingen. Niet voor niets noemen ze ons ook wel eens dé expert in high-end keukens op maat in regio Antwerpen! Ontdek hier hoe we het ontwerp van onze luxekeukens aanpakken.


  Laat een luxekeuken ontwerpen volgens uw wensen

  Onze keukenwinkel heeft bijzonder veel ervaring met het ontwerpen van luxekeukens op maat. Bij het maken van uw luxekeuken houden we continu rekening met uw wensen. Wanneer u voor ons kiest, houden we enkele kennismakingsgesprekken waarin u al uw ideeën met ons kunt delen. Wilt u een grote keuken laten plaatsen? Of past een kleine, strakke keuken beter bij de stijl van uw huis? Bij onze luxekeukens op maat is alles mogelijk. Onze experten zorgen in alle gevallen voor een piekfijne afwerking, zodat u met volle teugen kunt genieten van uw droomkeuken. Uiteraard zijn al onze keukens niet alleen bijzonder mooi, maar ook erg functioneel en uitgerust met de beste apparaten. Wilt u inspiratie opdoen voor uw luxekeuken? Bekijk dan zeker onze gerealiseerde projecten.

  Laat de bouw van uw luxekeuken aan ons over

  Kies voor onze specialisten voor de realisatie van uw luxekeuken en reken op écht vakmanschap. Wij hebben doorheen de jaren al vele luxekeukens op maat geplaatst, steeds met een prachtig eindresultaat. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Contacteer ons door te bellen naar het nummer +32 3 644 61 72 of door een e-mail te sturen naar info@newlookkeukens.be. We spreken dan zo snel mogelijk af in onze showroom om de mogelijkheden voor uw luxekeuken te bespreken. Wij zorgen voor een prachtige keuken op maat in regio Antwerpen en komen zelfs tot in Breda!