✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Kookplaat met dampkap

  Indien u een kookplaat met dampkap of een ander apparaat voor in uw keuken wilt laten vervangen, bent u bij onze keuken- en interieurwinkel op de goede plek. NewLook Keukens & Interieur uit Brasschaat, nabij Antwerpen, is gespecialiseerd in een fijne afwerking op maat van nieuwbouw- en gerenoveerde keukens. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe toestellen, bijvoorbeeld een kookplaat met afzuiging, in uw keuken in regio Antwerpen feilloos geïntegreerd wordt in uw keuken.


  Een vervanging van uw kookplaat met dampkap op maat van uw keuken

  Voor het vervangen van keukenapparaten zoals een kookplaat met afzuiging werken we enkel in de regio rond Antwerpen. De installatie van uw kookplaat met dampkamp verloopt telkens volgens uw wensen. Heeft u bijvoorbeeld een strakke keuken? Dan zullen onze specialisten uit de provincie Antwerpen uw kookplaat met afzuiging op een subtielere manier plaatsen. Of bent u meer fan van een landelijke keuken met eiland? Ook dan installeren wij uw kookplaat met dampkap, zodat deze perfect aansluit bij de rest van uw keuken. Wij werken overigens samen met gerenommeerde merken, zoals Siemens Novy, Gaggenau, BORA, et cetera. Het is tevens mogelijk om een kookplaat van het merk V-Zug met een dampkap aan te schaffen . U kunt er dus van op aan dat niet enkel uw kookplaat met dampkap, maar ook uw andere toestellen van topkwaliteit zijn.

  Profiteer van onze persoonlijke aanpak en kom op intakegesprek

  Indien u ervoor kiest om uw kookplaat met afzuiging of een ander toestel te vervangen. Indien gewenst te laten installeren door onze keukenwinkel nabij Antwerpen, dan profiteert u altijd van onze persoonlijke aanpak. Zo houden we eerst een intakegesprek waarin uw wensen worden besproken en stellen we een gepersonaliseerd voorstel op. Keurt u dat voorstel goed? Dan gaan wij over tot de nauwkeurige vervanging of plaatsing van uw kookplaat met dampkap of een ander keukenapparaat. Maak een afspraak via het contactformulier, bel naar het nummer +32 3 644 61 72 of stuur een e-mail naar info@newlookkeukens.be. Ook voor vragen over het plaatsen van een kookplaat met afzuiging in Antwerpen kunt u contact met ons opnemen.