✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 600m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Strakke keukens

  Strakke keukens zijn een ware streling voor het oog wanneer u houdt van minimalisme gecombineerd met functionaliteit. Ondanks hun sobere uitstraling, zijn ze volledig geëquipeerd en voorzien van alle nodige apparatuur.  Speel met het ontwerp en maak van uw keuken een uniek geheel dat honderd procent past bij u en uw gezin.


  Strakke keukens als blikvanger

  De eenvoud van strakke keukens zorgt ervoor dat ze perfect overgaan in de rest van uw interieur. U kunt kiezen voor een keuken in een neutrale kleur, met bijvoorbeeld een statig keukeneiland als blikvanger. Trek de minimalistische lijn door en rust uw keuken uit met een Vario werkbladafzuiging van het Duitse merk Gaggenau. De afzuiging wordt in de kookplaat geïntegreerd en doet het daarom bijzonder goed in strakke keukens.

  Boek een vrijblijvende afspraak

  Iedere keuken is verschillend, zowel de indeling als de omvang van de keuken. NewLook Keukens & Interieur te Brasschaat specialiseert zich in keukens op maat in de ruime omgeving van Noord-Antwerpen. Dit wil zeggen dat we zowel grote als minder omvangrijke ruimtes omtoveren tot strakke keukens, zonder in te boeten aan kwaliteit of schoonheid. Boek een afspraak en maak kennis met ons topteam en bijhorende topservice. Bij vragen kunt u ons steeds bereiken op het nummer 03 644 61 72.