✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Strakke keukens in regio Brasschaat

  Bent u een enorme fan van strakke keukens en zou u er graag een laten plaatsen in de omgeving van Antwerpen en Brasschaat? Dat snappen we bij NewLook Keukens & Interieur volledig. Strakke keukens zijn een ware streling voor het oog wanneer u houdt van minimalisme gecombineerd met functionaliteit. Ondanks hun sobere uitstraling, zijn de keukens volledig geëquipeerd en voorzien van alle nodige apparatuur. Speel met het ontwerp en maak van uw keuken een uniek geheel dat honderd procent past bij u en uw gezin.


  Onze strakke keukens zijn echte blikvangers

  De eenvoud van strakke keukens zorgt ervoor dat deze perfect overgaan in de rest van uw interieur. U kunt kiezen voor een zwarte keuken of een andere neutrale kleur, met bijvoorbeeld een statig keukeneiland als blikvanger. Ook een matte keuken is geen probleem. Trek de minimalistische lijn door en rust uw keuken uit met een Vario-werkbladafzuiging van het Duitse merk Gaggenau. De afzuiging doet het enorm goed in strakke keukens, doordat deze in de kookplaat wordt geïntegreerd. Bent u overtuigd van een strakke inrichting, maar zit u zonder inspiratie? Kijk alvast tussen onze realisaties!

  Boek een vrijblijvende afspraak

  Iedere keuken is verschillend, zowel de indeling als de omvang van de keuken. NewLook Keukens & Interieur specialiseert zich in keukens op maat in de ruime omgeving van Noord-Antwerpen. We toveren zowel grote als minder omvangrijke ruimtes om tot een strakke keuken, zonder in te boeten aan kwaliteit of schoonheid. Boek een afspraak en maak kennis met ons topteam en bijhorende topservice. Bij vragen over onze keukens kunt u ons steeds bereiken op het nummer +32 3 644 61 72.