✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Landelijke keukens met eiland

  Voor een ruim aanbod aan landelijke keukens met eiland, kunt u rekenen op NewLook Keukens & Interieur uit Brasschaat, nabij Antwerpen. De afgelopen jaren mochten wij al heel wat landelijke keukens met eiland plaatsen in de vele pastorale woningen die Noord-Antwerpen rijk is. Onze winkel in Brasschaat beschikt over een uitgebreid assortiment aan keukens. Bij het plaatsen van landelijke keukens met eiland houden we voortdurend rekening met uw wensen als klant, zodat u binnenkort geniet van uw droomkeuken.


  Laat een landelijke keuken met eiland plaatsen en haal meer uit uw keuken

  Houdt u van een rustieke uitstraling, maar hecht u veel belang aan kwaliteit en voldoende werkruimte? Ontdek onze landelijke keukens met eiland en laat ze vakkundig plaatsen door ons team. Het eiland creëert een centrale ruimte die vaak het meeste wordt gebruikt. Niet enkel om te koken, maar zeker ook voor andere dagdagelijkse activiteiten, zoals thuiswerk, koffiepauzes en gezelschapsspelavonden. Landelijke keukens met een kookeiland ademen van alle plaatsen in huis de meeste gezelligheid en sfeer uit. Ze bieden extra opbergruimte die dankzij ingebouwde lades netjes verborgen zit. Ook op vlak van comfort hoeven ze dankzij de kwalitatief hoogstaande apparaten van onder meer Liebherr en Quooker niet onder te doen. Kiest u voor een werkblad van FENIX? Dit materiaal is perfect indien u houdt van een matte keuken.

  Maak een afspraak en ontdek alle opties in onze showroom

  Twijfelt u tussen verschillende landelijke keukens met eiland die u wilt laten plaatsen? Dat valt gezien de mogelijkheden zeker te begrijpen. Kom alle opties ontdekken in onze showroom te Brasschaat, niet ver van Antwerpen. Leg uw afspraak tijdig vast. Bel naar +32 3 644 61 72 of stuur een e-mail naar info@newlookkeukens.be.