✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Landelijke keukens met eiland

  Voor een ruim aanbod aan landelijke keukens met eiland, kunt u rekenen op NewLook Keukens & Interieur uit Brasschaat. De afgelopen jaren mochten wij al heel wat landelijke keukens met eiland plaatsen in de vele pastorale woningen die Noord-Antwerpen rijk is. Onze showroom beschikt over een uitgebreid assortiment aan keukens in verschillende stijlen. Bij het plaatsen van landelijke keukens met eiland houden we voortdurend rekening met uw wensen als klant, zodat u binnenkort geniet van uw droomkeuken.


  Laat een landelijke keuken met eiland plaatsen en haal meer uit uw keuken

  Houdt u van een rustieke uitstraling, maar hecht u veel belang aan kwaliteit en voldoende werkruimte? Ontdek onze landelijke keukens met eiland en laat ze vakkundig plaatsen door ons team. Het kookeiland creëert een centrale ruimte die vaak het meeste wordt gebruikt. Niet enkel om te koken, maar zeker ook voor andere dagelijkse activiteiten, zoals (t)huiswerk, koffiepauzes of te genieten van een goed glas wijn. Landelijke keukens met een eiland ademen van alle plaatsen in huis de meeste gezelligheid en sfeer uit en ook op vlak van comfort hoeven ze niet onder te doen.

  Maak een afspraak en ontdek alle opties in onze showroom

  Twijfelt u tussen verschillende landelijke keukens met eiland die u wilt laten plaatsen? Dat valt gezien de mogelijkheden zeker te begrijpen. Kom alle opties ontdekken in de showroom van onze keukenwinkel. Onze experts staan voor u klaar met professioneel advies. Leg uw afspraak tijdig vast. Bel naar +32 3 644 61 72 of neem contact met ons op via ons contactformulier.