✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 600m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Landelijke keukens met eiland

  Gedurende de jaren mocht NewLook Keukens & Interieur al heel wat landelijke keukens met eiland plaatsen in de vele pastorale woningen die Noord-Antwerpen rijk is. Onze winkel in Brasschaat beschikt over een uitgebreid assortiment aan dergelijke keukens. Net zoals al onze keukens, zijn de landelijke keukens met eiland volledig personaliseerbaar en op maat verkrijgbaar.


  Laat een landelijke keuken met eiland plaatsen en haal meer uit uw keuken

  Houdt u van een rustieke uitstraling, maar hecht u veel belang aan kwaliteit en voldoende werkruimte? Ontdek onze landelijke keukens met eiland en laat ze vakkundig plaatsen door ons team van professionals. Het eiland creëert een centrale ruimte die vaak het meeste wordt gebruikt. Niet enkel om te koken, maar zeker ook voor andere dagdagelijkse activiteiten zoals thuiswerk, koffiepauzes en gezelschapsspelavonden. Landelijke keukens met kookeiland ademen van alle plaatsen in huis de meeste gezelligheid en sfeer uit. Ze bieden extra opbergruimte die dankzij ingebouwde lades netjes verborgen zit. Ook op vlak van comfort hoeven ze dankzij de kwalitatieve apparaten van onder meer Liebherr en Quooker niet onder te doen. Zo worden de kranen van Quooker omschreven als “de kraan die alles kan’, en dat is niet onterecht. Het toestel produceert zowel, koud, warm, kokend als bruisend water, en dit allemaal in een handomdraai!

  Ontdek alle opties en verzeker u van de beste keuze

  Landelijke keukens beschikten vroeger meestal niet over een eiland en waren, net zoals de meeste plaatsen in de woning, opgebouwd uit klassieke materialen zoals laminaat en hout. Hier kennen we de laatste jaren een revolutie in. Onder meer de FENIX materialen maakten sterk hun opmars in het keukenlandschap. FENIX producten zijn gemaakt uit papier en thermohardende hars. Het materiaal wordt op hoge temperatuur samengeperst, waardoor er een solide substantie ontstaat. Een werkblad vervaardigd uit FENIX voelt zacht aan en heeft een elegante matte uitstraling. Het materiaal is hitte- en krasbestendig en laat geen vingerafdrukken na. Dit maakt het een perfecte toepassing voor klanten die houden van strakke en onderhoudsvriendelijke materialen. Kom alle opties ontdekken in onze showroom te Brasschaat. Leg uw afspraak tijdig vast. Bel naar 03 644 61 72 of stuur een e-mail naar info@newlookkeukens.be.