✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Landelijke keukens met eiland

  Gedurende de jaren mocht NewLook Keukens & Interieur uit Brasschaat, nabij Antwerpen, al heel wat landelijke keukens met eiland plaatsen in de vele pastorale woningen die Noord-Antwerpen rijk is. Onze winkel in Brasschaat beschikt over een uitgebreid assortiment aan keukens. Bij het plaatsen van landelijke keukens met eiland houden we voortdurend rekening met uw wensen als klant, zodat u binnenkort geniet van uw droomkeuken.


  Laat een landelijke keuken met eiland plaatsen en haal meer uit uw keuken

  Houdt u van een rustieke uitstraling, maar hecht u veel belang aan kwaliteit en voldoende werkruimte? Ontdek onze landelijke keukens met eiland en laat ze vakkundig plaatsen door ons team van professionals. Het eiland creëert een centrale ruimte die vaak het meeste wordt gebruikt. Niet enkel om te koken, maar zeker ook voor andere dagdagelijkse activiteiten, zoals thuiswerk, koffiepauzes en gezelschapsspelavonden. Landelijke keukens met een kookeiland ademen van alle plaatsen in huis de meeste gezelligheid en sfeer uit. Ze bieden extra opbergruimte die dankzij ingebouwde lades netjes verborgen zit. Ook op vlak van comfort hoeven ze dankzij de kwalitatief hoogstaande apparaten van onder meer Liebherr en Quooker niet onder te doen. Zo worden de kranen van Quooker omschreven als ‘de kraan die alles kan’, en dat is niet onterecht. Het toestel produceert zowel koud, warm, gekoeld, kokend als bruisend water, en dit allemaal in een handomdraai!

  FENIX in uw landelijke keuken

  Landelijke keukens beschikten vroeger meestal niet over een eiland en waren, net zoals de meeste plaatsen in de woning, opgebouwd uit klassieke materialen zoals laminaat en hout. Hier kennen we de laatste jaren een revolutie in. Onder meer de FENIX materialen maakten sterk hun opmars in het keukenlandschap. FENIX producten worden gemaakt met een thermohardende hars. Het materiaal wordt op hoge temperatuur samengeperst, waardoor er een solide substantie ontstaat. Een werkblad vervaardigd uit FENIX voelt zacht aan en heeft een elegante matte uitstraling. Het materiaal is hitte- en krasbestendig en laat geen vingerafdrukken na. Dit maakt het een perfecte toepassing voor klanten die houden van strakke en onderhoudsvriendelijke materialen.

   

  Maak een afspraak en ontdek alle opties in onze showroom

  Twijfelt u tussen verschillende landelijke keukens met eiland die u wilt laten plaatsen? Dat valt gezien de mogelijkheden zeker te begrijpen. Kom alle opties ontdekken in onze showroom te Brasschaat, niet ver van Antwerpen. Leg uw afspraak tijdig vast. Bel naar +32 3 644 61 72 of stuur een e-mail naar info@newlookkeukens.be.