✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  BORA-kookplaat in Antwerpen

  Een BORA-kookplaat tilt iedere keuken in Antwerpen naar een hoger niveau en is de moeite waard om aan te kopen. Ze bestaan in verschillende uitvoeringen en bieden de kwaliteit van een professioneel fornuis met de schoonheid van een designstuk. NewLook Keukens & Interieur in Brasschaat verwerkt op aanvraag uw BORA-kookplaat naar keuze in uw nieuwe keuken. Nadat u de producten van dit hoogwaardige merk heeft uitgeprobeerd, wilt u nooit meer iets anders.


  Rust uw keuken uit met een innoverende BORA-kookplaat van bij onze zaak in Antwerpen  

  Bij ons kunt u tegelijkertijd met uw keuken, ook de BORA-kookplaat met ingebouwde afzuiging kopen. Een BORA-kookplaat kan zowel in een keuken op maat als in een bestaand ontwerp geïntegreerd worden. Wanneer u een BORA-kookplaat wilt kopen bij onze winkel in Antwerpen, kunt u kiezen uit een model met verschillende soorten afzuiging zoals de Pure X of de Professional Full Black. Dankzij hun tijdloze look zijn ze bijzonder geschikt om te verwerken in een designkeuken. Ze zijn subtiel genoeg, maar dragen toch bij aan een luxueuze uitstraling.

  Deskundig en professioneel advies van onze experts

  Als u twijfelt over welke soort BORA-kookplaat met afzuiging u wilt kopen, kunt u steeds langskomen in onze showroom te Brasschaat, in het noorden van Antwerpen. Hier kunt u enkele modellen bekijken en kunnen onze medewerkers u meer uitleg verschaffen over de verschillende types. Wanneer u besluit om een BORA-kookplaat bij onze keukenwinkel in Antwerpen aan te kopen, zorgen wij ervoor dat deze in het ontwerp wordt opgenomen en op de juiste manier wordt geïnstalleerd in uw keuken.

   

  Kom langs en ontdek alle mogelijkheden

  Dankzij de ingebouwde afzuiging zijn de kookplaten volledig autonoom en kan onze ontwerper met het design alle kanten op. Er hoeft geen dampkapaansluiting voorzien te worden, waardoor u de BORA-kookplaat met afzuiging kunt positioneren waar u zelf wilt. We laten u graag kennismaken met onze werkwijze en luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Maak vrijblijvend een afspraak en kom langs in onze winkel. U kunt ons eenvoudig bereiken via het contactformulier, of op het telefoonnummer +32 3 644 61 72.