✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  BORA-kookplaat kopen in Antwerpen

  Door een BORA-kookplaat met afzuiging te kopen tilt u uw keuken naar een hoger niveau. De kookplaten bestaan in verschillende uitvoeringen en bieden de kwaliteit van een professioneel fornuis met de schoonheid van een designstuk. NewLook Keukens & Interieur in Brasschaat verwerkt op aanvraag uw BORA-kookplaat naar keuze in uw keuken. Nadat u de apparaten van dit hoogwaardige merk heeft uitgeprobeerd, wilt u nooit meer iets anders.


  Rust uw keuken uit door een innoverende BORA-kookplaat te kopen

  Een BORA-kookplaat kan zowel in een keuken op maat als in een bestaand ontwerp geïntegreerd worden. Wanneer u een BORA-kookplaat wilt kopen bij onze keukenwinkel, kunt u kiezen uit een model met verschillende soorten afzuiging zoals de Pure X of de Professional Full Black. Dankzij hun tijdloze look zijn ze bijzonder geschikt om te verwerken in een designkeuken. De BORA-kookplaat die u kunt kopen bij onze zaak is subtiel genoeg, maar draagt toch bij aan een luxueuze uitstraling.

  Deskundig en professioneel advies van onze experts

  Als u twijfelt over welke soort BORA-kookplaat u wilt kopen, kunt u steeds langskomen in onze showroom te Brasschaat. Hier kunt u enkele modellen bekijken en kunnen onze medewerkers u meer uitleg verschaffen over de verschillende types. Wanneer u besluit om een BORA-kookplaat bij ons aan te kopen, zorgen wij ervoor dat deze in het ontwerp wordt opgenomen en op de juiste manier wordt geïnstalleerd in uw keuken. Wilt u graag een volledige keuken met BORA-toestellen? Ook dat is mogelijk bij ons.

   

  Kom langs en ontdek alle mogelijkheden

  Dankzij de ingebouwde afzuiging zijn de kookplaten volledig autonoom en kan onze ontwerper met het design alle kanten op. Er hoeft geen dampkapaansluiting voorzien te worden, waardoor u de BORA-kookplaat kunt positioneren waar u zelf wilt. We laten u graag kennismaken met onze werkwijze en luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Maak vrijblijvend een afspraak en kom langs in onze winkel. U kunt ons eenvoudig bereiken via het contactformulier of op het telefoonnummer +32 3 644 61 72.