✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 600m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Warendorf keuken

  Warendorf is een gerenommeerd Duits bedrijf dat iedere keuken naar een hoger niveau tilt. Ze staan bekend om hun feilloze afwerking en gebruik van hoogwaardige materialen. Warendorf heeft alles in huis om uw keuken te laten schitteren. Van werkbladen tot lades en van gootstenen tot keukenverlichting.


  Een Warendorf keuken heeft u voor het leven

  Een keuken van Warendorf straalt klasse uit, voor welke materialen of opstelling u ook kiest. In de meer dan 40 jaar waarin ze meedraaien in het keukencircuit, perfectioneerden ze hun aanpak, materialen en afwerking. Warendorf maakt keukens van A tot Z. Het volledige productieproces ligt bij hen, wat maakt dat ze over een bijzonder hoge controle- en kwaliteitsgraad beschikken. Onze toonzaal in Brasschaat bevat verschillende modellen van hun hand. Laat u verrassen door hun onberispelijke vakwerk.

  Kies voor een keuken die bij u past

  Warendorf hanteert drie pijlers in de keuken: kwaliteit, design en individualiteit. Geen enkele keuken is identiek, wat ze stuk voor stuk uniek maakt. U kunt als klant volledig zelf bepalen hoe uw nieuwe keuken er uitziet. Werk ze af met een multifunctionele Quooker kraan of ga voor koelsysteem van Liebherr. Het resultaat zal u verbluffen. Bent u nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak via info@newlookkeukens.be of bel naar 03 644 61 72 en kom langs bij NewLook Keukens & Interieur te Brasschaat. Wij plaatsen keukens in heel Noord-Antwerpen en tot in Breda, net over de grens. Neem een kijkje in onze galerij en droom weg bij al het moois dat we te bieden hebben.