✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Warendorf-keuken

  Wilt u een Warendorf-keuken laten installeren? Dat begrijpen we bij NewLook Keukens & Interieur, gevestigd in Brasschaat, maar al te goed. Warendorf is een gerenommeerd Duits bedrijf dat iedere keuken naar een hoger niveau tilt. Ze staan bekend om hun feilloze afwerking en gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Warendorf heeft alles in huis om uw keuken te laten schitteren. Daarom zijn wij als keuken- en interieurwinkel trots dat we u keukens van dit topmerk mogen aanbieden.


  Een Warendorf-keuken heeft u voor het leven

  Een keuken van Warendorf straalt klasse uit, voor welke materialen of opstelling u ook kiest. In de meer dan 40 jaren waarin ze meedraaien in het keukencircuit, perfectioneerden ze hun aanpak, materialen en afwerking. Warendorf maakt keukens van a tot z. Het volledige productieproces ligt bij hen, wat maakt dat ze over een bijzonder hoge controle- en kwaliteitsgraad beschikken. Onze toonzaal bevat verschillende modellen van hun hand. Laat u verrassen door hun onberispelijke vakwerk. Wilt u graag een keuken op maat met de materialen en toestellen van Warendorf? Ook daarvoor kunt u in onze keukenwinkel terecht.

  Kies voor een keuken die bij u past

  Warendorf hanteert drie pijlers in de keuken: kwaliteit, design en individualiteit. Geen enkele keuken is identiek. U kunt als klant volledig zelf bepalen hoe uw nieuwe keuken eruitziet. Het resultaat zal u verbluffen. Bent u nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak via info@newlookkeukens.be of bel naar +32 3 644 61 72 en kom langs bij onze winkel. Wij plaatsen keukens in heel Noord-Antwerpen en tot in Breda, net over de grens. Neem een kijkje in onze galerij en droom weg bij al het moois dat we te bieden hebben.