✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Keukens en toonzaalmodellen nabij Merksem

  Indien u twijfelt tussen verschillende stijlen van keukens kunt u zich laten inspireren door de toonzaalmodellen in onze keukenwinkel nabij Merksem. Weet u niet goed waar te beginnen? De experts van onze NewLook Keukens & Interieur uit Brasschaat staan u bij gedurende het hele proces.


  Kwalitatief hoogwaardige keukens en toonzaalmodellen

  In onze showroom kunt u ons aanbod aan keukens als toonzaalmodellen bekijken. Dankzij onze op maat gemaakte keukens zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze professionals stellen een keuken samen die perfect tot zijn recht komt in uw huis, of het nu gaat om een ruime landelijke keuken met eiland of een compacter en strakker exemplaar. De keukens die als toonzaalmodellen worden gebruikt in onze showroom zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. We hechten dan ook bijzonder veel waarde aan details en afwerking en we begeleiden u graag bij het vinden van de perfecte keuken.

  Vind de perfecte keuken in onze zaak

  Onze keukenwinkel opereert over heel Noord-Antwerpen en aan de Belgisch-Nederlandse grens richting Breda. Alle keukens die als toonzaalmodellen dienen in onze showroom bestaan uit topmaterialen die zorgen voor jarenlang kookplezier. Boek vandaag nog uw afspraak. Stuur een e-mail naar info@newlookkeukens.be of contacteer ons via +32 3 644 61 72. Heeft u uw ideale keuken gevonden tussen onze keukenmodellen of heeft u zelf een specifiek ontwerp in uw hoofd? Vraag onze medewerkers gerust om advies!