✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Moderne keuken in regio Brasschaat

  Wilt u een moderne keuken laten installeren in uw woning in Brasschaat? Dat begrijpen we zeker. Daar waar een keuken vroeger enkel praktisch moest zijn, zorgde de revolutie van open keukens ervoor dat ze er ook piekfijn uit moeten zien. Een strak afgewerkte en hedendaags ogende keuken is steeds een goede keuze. Bij NewLook Keukens & Interieur, gevestigd in Brasschaat, vindt u steeds een moderne keuken die aan uw eisen voldoet.


  Een moderne keuken aangepast aan uw noden

  Voor moderne keukens of allerlei andere soorten keukens kunt u terecht bij NewLook Keukens & Interieur. U vindt in onze showroom verschillende toonzaalmodellen waarmee u inspiratie kunt opdoen. We bieden echter ook keukens op maat aan, zodat u in alle vrijheid uw ideale moderne keuken zelf samenstellen. Wij zorgen voor de tools en begeleiding, u brengt ze samen tot een uniek geheel. Dat kan gaan van de kleur van het werkblad tot het merk van de toestellen. Was u vroeger meer fan van klassieke keukens en wilt u graag overschakelen naar een moderne variant? Of bent u op zoek naar een matte keuken? Onze specialisten komen uw keuken renoveren in Brasschaat volgens uw wensen. Reken op ons vakmanschap!

  Laat uw moderne keuken door ons ontwerpen

  Kiezen tussen de verschillende moderne keukens uit ons aanbod kan overweldigend zijn. Dat begrijpen wij als ervaringsdeskundige als geen ander. Om de keuzestress te verminderen of zelfs volledig weg te nemen, kunt u rekenen op de professionele hulp van onze designers. Zij bespreken met u uw wensen en voorkeuren en gaan hiermee aan de slag. U wordt nauw betrokken in het proces en er is steeds ruimte voor vragen en feedback. Het grote voordeel van een moderne keuken bij onze keukenwinkel is dat deze volledig naar wens kan worden ontworpen, waardoor de keuken steeds aan alle verwachtingen voldoet. Daarnaast benutten de keukens alle beschikbare ruimte, wat zorgt voor een optimaal gebruiksgemak en minimaal ruimteverlies.

   

  Bekijk onze realisaties

  Wilt u graag uw moderne keuken inrichten met onze hulp? Bekijk onze eerdere realisaties en kom de mogelijkheden ontdekken in onze showroom. Twijfelt u tussen verschillende merken of apparaten? Wij geven graag advies waar nodig, zodat u écht overtuigd bent van uw moderne keuken. Maak vandaag nog een afspraak via info@newlookkeukens.be of bel naar +32 3 644 61 72.