✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 600m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Moderne keukens

  Moderne keukens zijn al een aantal jaar bijzonder in trek in Noord-Antwerpen en dat zullen ze ook nog wel even blijven. We zien ze vaak terug in nieuwbouwwoningen of totaalrenovaties. Ook in het horecaleven komen ze steeds meer aan bod. Daar waar een professionele keuken vroeger enkel praktisch moest zijn, zorgde de revolutie van open keukens ervoor dat ze er ook piekfijn uit moeten zien.


  Moderne keukens aangepast aan uw noden

  Zowel voor professionele als particuliere keukens kunt u terecht bij NewLook Keukens & Interieur te Brasschaat. Naast moderne toonzaalkeukens bieden we ook keukens op maat aan. Dit zorgt ervoor dat alles mogelijk is. U kunt in alle vrijheid uw ideale keuken zelf samenstellen. Wij zorgen voor de tools en begeleiding, u brengt ze samen tot een uniek geheel. Dit kan gaan van de kleur van het werkblad tot het merk van de elektrische (inbouw)toestellen. Met onder andere Gaggenau en Quooker als topmerken in onze portefeuille, bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

  Ontdek het gemak van een keukendesigner

  Als ervaringsdeskundige weten we dat het soms overweldigend kan zijn om moderne keukens samen te stellen wanneer u oneindig veel opties ter beschikking heeft. Om de keuzestress te verminderen of zelfs volledig weg te nemen, kunt u rekenen op de professionele hulp van onze keukendesigner. Hij bespreekt samen met u uw wensen en voorkeuren en gaat hiermee aan de slag. U wordt nauw betrokken in het proces en er is steeds ruimte voor vragen of feedback. Het grote voordeel van moderne keukens op maat is dat ze volledig naar wens kunnen worden ontworpen waardoor ze steeds aan alle verwachtingen voldoen. Daarnaast benutten ze alle ruimte die uw keuken te bieden heeft, wat zorgt voor een optimaal gebruiksgehalte en minimaal ruimteverlies. Bekijk onze eerdere realisaties en kom alle mogelijkheden ontdekken in onze showroom. Maak vandaag nog een afspraak via info@newlookkeukens.be of bel naar 03 644 61 72.