✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Unieke keuken

  Een unieke keuken is iets wat ook u ongetwijfeld in uw huis of appartement wilt. De keuken is namelijk een ruimte waar u zich vaak bevindt. Hij moet passen bij de rest van uw interieur en volledig zijn afgestemd op uw wensen. Daar zorgen we bij NewLook Keukens & Interieur in Brasschaat graag voor. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken die we op een unieke manier in uw keuken verwerken.


  Een unieke keuken dankzij ons vakmanschap

  Onze keukenwinkel heeft reeds veel ervaring met het ontwerpen en plaatsen van unieke keukens. Wij begrijpen als geen ander dat smaken verschillen en dat is ook bij het inrichten van keukens het geval. Is uw interieur over het algemeen erg strak en modern? Dan zou een matte keuken uw huis prachtig complementeren. Wat dacht u van een zwarte keuken? Dankzij onze samenwerking met FENIX, kunnen wij uw keuken een verfijnde matte look geven. Ook landelijke keukens plaatsen wij met vakmanschap. De keuze ligt volledig bij u, maar onze specialisten helpen u graag met advies op maat. Tijdens een intakegesprek bespreken we uw wensen en bekijken we alle mogelijkheden. Op basis van dit gesprek, komen wij met een ontwerp en een offerte. Aan de hand van aanpassingen, creëren we samen dé unieke keuken waar u al zo lang van droomt.

  Maak een afspraak en kom langs

  Wilt u ons inschakelen voor de realisatie van uw unieke keuken? Wij zijn actief in Noord-Antwerpen en in Nederland tot Breda. Bel naar het nummer +32 3 644 61 72 of stuur een e-mail naar info@newlookkeukens.be om een intakegesprek in te plannen. Wilt u graag inspiratie opdoen? Bezoek dan zeker onze showroom of bekijk onze eerdere realisaties.