✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  FENIX-keuken

  Als u graag een high-end keuken wilt, dan is een FENIX-keuken de ideale keuze. FENIX is een innovatief materiaal gebaseerd op nanotechnologie. Het is erg stevig, stootvast en heeft een stijlvolle uitstraling. Kleine beschadigingen kunnen eenvoudig worden hersteld. Zodoende is FENIX het perfecte materiaal voor een exclusieve keuken. In de showroom van NewLook Keukens & Interieur te Brasschaat vindt u een ruim aanbod aan high-end keukens die vervaardigd zijn uit FENIX-materialen. Kom inspiratie opdoen tussen onze exclusieve keukens!


  Met een FENIX-keuken kiest u voor duurzaamheid, design en innovatie

  FENIX is een echt high-end materiaal dat uiterst goed past in een exclusieve keuken. Het ondergaat doorheen het productieverloop verschillende processen die bijdragen aan de kenmerkende uitstraling. Zo wordt het materiaal voorzien van een meerlaagse coating, waarbij een nieuwe generatie acrylhars wordt ingezet. Deze wordt gehard en bevestigd door middel van elektronenstralen. Het resultaat van deze techniek is een extreem mat en ondoorzichtig oppervlak dat uitstekend past in exclusieve keukens. Het matte oppervlak reflecteert een minimum aan licht, waardoor u voluit kunt gaan op vlak van verlichting zonder u zorgen te moeten maken over weerkaatsende lichtstralen. Als u graag een echte luxekeuken wilt, is een FENIX-keuken dus uiterst geschikt. Niet voor niets staan FENIX-keukens bekend als echte high-end keukens.

  Hét materiaal voor exclusieve en functionele keukens

  Dankzij de anti-vingerafdruk van FENIX blijft het aanrecht in uw high-end keuken vrij van nieuwsgierige vingers. Wordt het blad toch vuil? Dan kunt u dit met een simpele schoonmaakspray eenvoudig reinigen. FENIX mag in contact komen met voedsel, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over onuitwisbare vlekken in uw exclusieve keuken. Het materiaal is tevens bestand tegen krassen en schuren. Mocht u toch een klein krasje opmerken in uw FENIX-keuken, kan het gemakkelijk verholpen worden dankzij thermische herstelling. Dat houdt in dat u door middel van wrijving warmte creëert die het krasje zal dichten. Keukens uit FENIX-materialen zijn dus niet alleen high-end qua uitzicht, maar ook qua functionaliteit. Wanneer u deze matte keuken laat plaatsen, krijgt u er geen spijt van!

  Maak een afspraak in onze showroom

  Wenst u meer informatie over de mogelijkheden voor een FENIX-keuken? Of bent u benieuwd naar de andere exclusieve en high-end keukens die wij aanbieden? Maak uw afspraak en kom vrijblijvend langs in onze keukenwinkel. Onze diensten strekken zich uit over heel Noord-Antwerpen en reiken zelfs tot in Breda. Stuur een e-mail naar info@newlookkeukens.be of bel naar +32 3 644 61 72. Wij kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen!