✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Matte keuken plaatsen

  Een matte keuken plaatsen is altijd een goed idee. Of u nu houdt van felle of neutrale kleuren en of u nu een klassieke of moderne smaak heeft, matte keukens passen bij ieder interieur. De keukens absorberen licht extra goed, wat ervoor zorgt dat u de zon nooit buiten hoeft te sluiten. Het is een toonbeeld van klasse in al zijn eenvoud en past in ieder huis. Bij NewLook Keukens & Interieur in Brasschaat vindt u ongetwijfeld de keuken in matte stijl die aan uw wensen voldoet.


  De voordelen van een matte keuken plaatsen

  De laatste jaren mocht onze keukenwinkel al in talloze woningen in de omgeving van Noord-Antwerpen een matte keuken plaatsen. De veelzijdigheid in combinatie met het gebruiksgemak, maakt het een populaire keuze. Klanten die houden van strakke en eenvoudige keukens, kiezen het materiaal om zijn minimalistische uitzicht, terwijl gezinnen met kinderen vaak fan zijn van het onderhoudsvriendelijke karakter. Indien u een matte keuken laat plaatsen, geniet u bovendien van een warm, zacht en aangenaam gevoel.

  Matte keukens van hoogwaardige materiaal

  Het Italiaanse FENIX is een bedrijf dat de laatste jaren onze absolute topleverancier is geworden voor kwaliteitsvolle, matte materialen. Ze ontwikkelden een product bestaande uit een kern van thermohardende hars. Dit materiaal is bestand tegen krassen, schuren en droge hitte en is daarom ideaal om te verwerken in bijvoorbeeld het aanrecht. Het ultra matte karakter zorgt ervoor dat er geen afdruk achterblijft wanneer u uw handen zou plaatsen op het blad in de keuken. Het materiaal is vingerafdrukvrij, een geschenk voor iedereen die zijn huis graag netjes houdt en ideaal om in de keuken te plaatsen. Indien u een matte keuken wilt laten plaatsen, is het dus zeker de moeite waard om dit materiaal te overwegen.

  Vraag onze experts om raad

  Wilt u graag een zwarte keuken kopen? Dan is mat hét materiaal voor u. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het plaatsen van een matte keuken biedt veel voordelen die onze designers graag met u bespreken. Contacteer ons telefonisch via het nummer +32 3 644 61 72 of stuur een e-mail naar info@newlookkeukens.be.