✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 600m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Een matte keuken op maat

  Een matte keuken is een toonbeeld van klasse in al zijn eenvoud en past in ieder huis. Of u nu houdt van felle of neutrale kleuren of een klassieke of moderne smaak heeft, een matte keuken plaatsen is altijd een goed idee. Ze absorberen licht extra goed, wat ervoor zorgt dat u de zon nooit buiten hoeft te sluiten.


  De voordelen van een matte keuken plaatsen

  De laatste jaren mochten we al in talloze woningen in de omgeving van Noord-Antwerpen een matte keuken plaatsen. De veelzijdigheid in combinatie met het gebruiksgemak maakt het een populaire keuze. Klanten die houden van strakke en eenvoudige keukens kiezen het materiaal om zijn minimalistische uitzicht, terwijl gezinnen met kinderen vaak fan zijn van het onderhoudsvriendelijke karakter.

  Maak kennis met FENIX

  Het Italiaanse FENIX is een bedrijf dat de laatste jaren onze absolute topleverancier is geworden voor kwaliteitsvolle, matte materialen. Ze ontwikkelden een product bestaande uit een kern van papier en thermohardende hars. De materialen zijn bestand tegen krassen, schuren en droge hitte en zijn daarom ideaal om te verwerken in bijvoorbeeld het aanrecht. Het ultra matte karakter zorgt ervoor dat er geen afdruk achterblijft wanneer u uw handen zou plaatsen op het blad in de keuken. Het materiaal is vingerafdrukvrij en een geschenk voor iedereen die zijn huis graag netjes houdt.

   

  Vraag onze experts om raad

  In tegenstelling tot bijvoorbeeld marmer, voelt een matte keuken zacht en warm aan. Kom het zelf ontdekken: maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij NewLook Keukens & Interieur te Brasschaat. Ga in gesprek met onze keukendesigner en ontdek welke voordelen gepaard gaan met het plaatsen van een matte keuken. Contacteer ons telefonisch via het nummer 03 644 61 72 of stuur een e-mail naar info@newlookkeukens.be.