✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 600m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Een keuken met kookeiland

  Maak van uw keuken in Brecht of de ruime omgeving van Noord-Antwerpen een waar pronkstuk door te kiezen voor een kookeiland. Het is zoveel meer dan enkel een mooi extraatje. Een kookeiland is het centrum van uw keuken in Brecht of omgeving en is een verzamelplaats voor diepzinnige gesprekken, luidruchtige avonden met vrienden en intieme diners met uw geliefde. Ga voor een ontmoetingsplaats op maat.


  De voordelen van een keuken met kookeiland in uw huis te Brecht

  Een kookeiland is bijzonder multifunctioneel en zal uw favoriete plekje worden in de keuken van uw huis in Brecht. Kies bijvoorbeeld voor barkrukken en maak van uw eiland een ideale plaats om bij te praten met uw gezin. Laat uw kind zijn of haar huiswerk maken terwijl u de lunch van de volgende dag voorbereidt. Bent u een fervent bakker? De extra werkruimte die een kookeiland biedt is het ideale decor om de keuken tijdelijk om te toveren tot uw persoonlijke atelier. Kneden, rollen, mengen; geen handeling die u niet kunt uitvoeren. Sterker nog, deel de ervaring met uw gezinsleden. Een kookeiland is de perfecte plek om met meerdere mensen aan te werken.

  Reken op de kennis van onze experts

  NewLook Keukens & Interieur uit Brasschaat mocht al heel wat woningen in Brecht en Noord-Antwerpen voorzien van een keuken met kookeiland op maat. Een kookeiland is niet enkel weggelegd voor grote ruimtes. Ook kleine ruimtes kunnen perfect dienen voor een kookeiland. Onze keukendesigner ontwerpt voor u een keuken op maat. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend intakegesprek. Maak een afspraak via mail (info@newlookkeukens.be) of bel naar 03 644 61 72.