✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Een keuken met kookeiland

  Een keuken met kookeiland wordt het pronkstuk van uw woning in Brecht of de ruime omgeving van Noord-Antwerpen. Zeker als dit een keuken van NewLook Keukens & Interieur uit Brasschaat is. Het is zoveel meer dan enkel een mooi ontwerp. Een kookeiland is het centrum van uw keuken en is een verzamelplaats voor diepzinnige gesprekken, sfeervolle avonden met vrienden en intieme diners met uw geliefde. Ga voor een ontmoetingsplaats die perfect aansluit bij uw levensstijl.


  De voordelen van een keuken met kookeiland

  Een keuken met kookeiland is bijzonder multifunctioneel en zal uw favoriete plekje worden in uw huis. Of het nu om een renovatie gaat of om het plaatsen van een keuken in een nieuwbouw; mits de ruimte het toelaat, is een eiland steeds een goed idee. Kies bijvoorbeeld voor barkrukken en maak van uw eiland een ideale plaats om bij te praten met uw gezin. Laat uw kind zijn of haar huiswerk maken terwijl u het avondmaal voorbereidt. Bent u een fervente bakker? De extra werkruimte die een kookeiland in uw woning biedt, is het ideale decor om de keuken tijdelijk om te toveren tot uw persoonlijke atelier. Een kookeiland transformeert de ruimte tot een ware luxekeuken.

  Reken op de kennis van onze experts

  Onze keukenwinkel uit Brasschaat mocht al heel wat woningen voorzien van een keuken met kookeiland. Een kookeiland is niet enkel weggelegd voor een grote keuken. Ook kleinere ruimtes kunnen perfect voorzien worden van een kookeiland. Onze designers ontwerpen graag een keuken die perfect bij u en uw huis past. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend intakegesprek. Maak een afspraak via info@newlookkeukens.be of bel naar +32 3 644 61 72.