✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Quooker in de keuken

  Een Quooker in de keuken brengt vele voordelen met zich mee. Quooker is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat zichzelf een pionier mag noemen wanneer het aankomt op kranen voor in de keuken. De kranen zijn multifunctioneel en passen met hun elegante design bij iedere keukenstijl. Hét succesrecept van Quooker in de keuken? Uit de kranen komt niet alleen koud en warm water, maar ook kokend, gekoeld en bruisend water.


  Een kraan van Quooker bestellen als hulpje in de keuken

  Het verhaal van Quooker (quick cooker) startte in 1970. Bedenker Henri Peteri woonde destijds een presentatie bij over instant soup: in slechts vijf minuten kon je poeder in water laten oplossen tot soep. Op zich een innovatief idee, maar Peteri vond het te gek voor woorden dat je voor een beker soep zoveel moeite moest doen. Water in een kookpot laten lopen, op het vuur zetten en minutenlang wachten tot het eindelijk kookt: dat kon efficiënter, vond hij. Hij dook in zijn kelder en ontwikkelde een eerste prototype van de kokendwaterkraan die we nu kennen. Het idee sloeg aan en ondertussen is de Quooker een vaste waarde in de keuken van honderdduizenden mensen. Bent u overtuigd van de voordelen van dit merk van kranen? Laat het plaatsen dan aan ons over. Wij luisteren naar uw wensen en integreren de kraan in uw unieke keuken. Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen? Dan kan deze kraan niet ontbreken!

  Ontdek ons gehele aanbod van dit merk

  Wie een kraan van Quooker in zijn keuken heeft staan, weet het al langer. U bespaart er niet alleen heel wat tijd mee, zijn gebruiksgemak zorgt ervoor dat u nooit meer zonder kan. Bovendien bespaart u er ook heel wat geld mee. Kom langs bij NewLook Keukens & Interieur te Brasschaat, nabij Antwerpen, en ontdek het gemak van een Quooker-kraan. Wij plaatsen keukens over heel Noord-Antwerpen, tot in Breda en verder. Kies voor een model dat uw op maat gemaakte keuken complimenteert. Boek vandaag nog uw afspraak en vraag raad bij onze medewerkers. Contacteer ons op het nummer +32 3 644 61 72 of stuur een e-mail naar info@newlookkeukens.be.