✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 600m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Nieuwe keuken in Merksem

  Kom als inwoner van Merksem eens langs bij NewLook Keukens & Interieur te Brasschaat voor het aankopen en plaatsen van een nieuwe keuken. Als keukenspecialist vindt u bij ons een zeer uitgebreid aanbod aan kwaliteitskeukens. Naast vaste modellen ontwerpen we bovendien ook keukens op maat. Dit zorgt voor eindeloze mogelijkheden en een keuken die steevast aan al uw eisen voldoet.


  Een nieuwe keuken die uw huis in Merksem alle eer aandoet

  Een keuken is een centrale ruimte die alle andere ruimtes in het huis verbindt. Elke dag start de dag in de keuken, al dan niet vergezeld van een kop koffie of thee en een lekker ontbijt. Voor vele inwoners van Merksem is de keuken dan ook een van de belangrijkste plaatsen in de woning en zijn ze elke keer opnieuw het decor van nieuwe herinneringen. Ieder huis in Merksem is uniek en verdient een nieuwe keuken die perfect aansluit bij de rest van het interieur. Sluit uw stijl eerder aan bij de pastorale sfeer? Dan kan u ervoor opteren om een nieuwe keuken in landelijke stijl te laten plaatsen. Ziet u het liever iets strakker? Kies er dan voor om een moderne keuken te laten plaatsen. Doe inspiratie op neem een kijkje in onze galerij

  De kraan voor alle toepassingen

  Bij een nieuwe keuken horen bijpassende keukentoestellen van dezelfde excellente kwaliteit. Als erkend keukendealer werken we samen met verschillende topmerken. Een specialist op vlak van keukenkranen is Quooker. Zij bieden veelzijdige kranen aan, voorzien van de allernieuwste technologieën. Daar waar een standaard kraan enkel koud en warm water schenkt, voorziet een Quooker ook in kokend water van 100 graden, gekoeld en zelfs bruisend water. Dit maakt het een absolute aanwinst en het overwegen waard wanneer u eraan denkt om een nieuwe keuken te laten plaatsen in uw woning in Merksem.

   

  Zet de eerste stap richting een nieuwe keuken

  Wilt u zich graag laten bijstaan door experts? Maak een afspraak en kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We leren u en uw wensen graag beter kennen en maken indien gewenst een eerste prijs- en ontwerpvoorstel op. We begeleiden u stap voor stap in de zoektocht naar de ideale keuken en streven naar een 100% klanttevredenheid. Bij ons bent u aan het juiste adres om een nieuwe keuken te laten plaatsen in uw huis te Merksem. We opereren bovendien over de hele regio Noord-Antwerpen, tot net over de Nederlandse grens. Contacteer ons op het nummer 03 644 61 72 of stuur een e-mail naar info@newlookkeukens.be.