✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 600m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Keuken plaatsen in Brasschaat

  Wilt u een keuken laten plaatsen in uw woning te Brasschaat, Brecht of Merksem? NewLook Keukens & Interieur is dé keukenwinkel voor design- en maatkeukens in Noord-Antwerpen. Onze diensten reiken zelfs over de grens, met een werkgebied tot Breda. Klanten komen bij ons voor het ontwerpen en plaatsen van een absolute kwaliteitskeuken. Zo leverden we al menige pareltjes af, met elke keer opnieuw een tevreden klant als resultaat.


  Een keuken plaatsen in harmonie met de rest van uw huis in regio Brasschaat

  Onze keukenwinkel, gelegen in Brasschaat, is toegankelijk voor iedereen in de ruime omgeving van Brecht en Merksem die een kwaliteitskeuken wil laten plaatsen in zijn of haar nieuwbouw- of renovatiewoning. Laat u inspireren door onze eerdere realisaties en droom weg bij het zien van zoveel moois. Welke stijl u ook ambieert, wij zetten uw ideeën om naar een tastbaar concept. U kunt bij onze winkel in Brasschaat, tussen Brecht en Merksem, trouwens niet enkel terecht voor keukens. Ontdek ook ons ruime aanbod aan verlichting, eettafels met bijbehorende stoelen en barkrukken. Het is mogelijk om de meubels door ons te laten plaatsen in uw woning te Brasschaat, Brecht of Merksem, al dan niet in combinatie met uw nieuwe keuken. Neem ook eens een kijkje bij onze decoratieve blikvangers. Hiervoor werken we samen met het Belgische Dutch Design. Zij ontwerpen accessoires geïnspireerd op natuurlijk vormen en materialen en maken ieder interieur af.

  B2C of B2B? Vind de keuken die aansluit bij uw noden

  Naast particulieren, plaatsen we ook de keuken van uw bedrijf te Brasschaat, Brecht of Merksem. Verwen uw werknemers met een plaats waar ze ’s middags tot rust kunnen komen en kunnen genieten van een heerlijke lunch. Kies voor een hedendaagse keuken als blikvanger in uw showroom, of hou het strak en gebruiksvriendelijk dankzij onze keukens gemaakt uit FENIX materiaal. Benieuwd naar ons aanbod? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. We zijn dagelijks bereikbaar op het nummer 03 644 61 72 of stuur een e-mail naar info@newlookkeukens.be.