✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Grote keuken in regio Merksem en Brecht

  Als u op zoek bent naar een grote keuken in de regio rond Brecht en Merksem, vindt u bij NewLook Keukens & Interieur uit Brasschaat ongetwijfeld wat u zoekt. We specialiseerden ons doorheen de jaren in de realisatie van keukens in regio Noord-Antwerpen en bereiken zelfs klanten tot over de Nederlandse grens. Een hoge kwaliteit en een uitstekende service zijn onze prioriteit. Daarom werken we uitsluitend met de beste materialen en opgeleide vakmensen. Ontdek de mogelijkheden voor een grote keuken bij onze specialisten.


  Een grote keuken die aan al uw wensen voldoet

  Een keuken is het kloppend hart van een woning en is vaak het decor van memorabele kookavonden. Het is dus erg belangrijk dat u graag in uw keuken vertoeft en dat uw keuken voorzien is van alle nodige apparaten. Houdt u ervan om uitgebreid te koken voor familie en vrienden en krijgt u daar graag alle ruimte voor? Wij plaatsen de keuken van uw dromen met veel oog voor detail in uw woning. Of u nu gaat voor een keuken met ruim kookeiland of een U-vormige keuken op maat: ons team zorgt voor de meest optimale indeling, afgestemd op uw interieur.

  Maatwerk uitgevoerd door professionals

  Voor de ideale keuken nodigen we u graag uit in onze showroom. Of u nu al een concreet ontwerp in gedachten heeft of u zich volledig laat begeleiden door ons, onze designers luisteren naar uw wensen en nemen alle feedback mee in hun schetsen. Kom langs in onze toonzaal te Brasschaat en ontdek uw ideale keuken tussen ons grote aanbod aan toonzaalmodellen. Ook voor het plaatsen van uw keuken rekent u op onze experts!

  Maak vandaag nog een afspraak voor uw ideale keuken

  Onze keukenwinkel in Brasschaat zet keer op keer alles op alles om onze klanten hun droomkeuken te bezorgen. Boek tijdig een afspraak om uw ideale grote keuken te vinden. Bekijk in de tussentijd gerust eens onze talrijke realisaties. U kunt ons steeds bereiken op het nummer +32 3 644 61 72 of via het e-mailadres info@newlookkeukens.be.