✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Liebherr in de keuken

  De apparaten van Liebherr in uw keuken plaatsen is zeker een goed idee. Met de oerdegelijke toestellen doet dit merk de term ‘Deutsche Gründlichkeit’ alle eer aan. De kwaliteit mag dan wel robuust zijn, het design is dat allesbehalve. De elegante ontwerpen van Liebherr passen in iedere keuken en kunt u vinden bij NewLook Keukens & Interieur, gevestigd in Brasschaat, nabij Antwerpen.


  Met Liebherr tilt u uw keuken naar een hoger niveau

  Als verdeler van Liebherr bieden we tal van oplossingen aan voor uw keuken. Liebherr biedt zowel vrijstaande als inbouwtoestellen aan. Ze zijn gespecialiseerd in koelkasten en diepvriezers en hebben hun aanbod uitgebreid met wijnkasten. De kast bewaart uw wijnen op de ideale manier, waardoor ze gestaag verder kunnen rijpen en u elke keer opnieuw kunt genieten van het perfecte glas wijn. Een vrijstaande wijnkast is ideaal om uw kelder mee te verrijken. De ingebouwde variant van Liebherr doet het dan weer goed als blikvanger in uw designkeuken. Onze eerdere realisaties tonen de schoonheid van de toestellen van dit merk. Wilt u uw keuken van nog meer kwaliteit voorzien en zoekt u een kookplaat met dampkap van een écht topmerk? Dan is een BORA-kookplaat dé oplossing voor u.

  Kies voor kwaliteit

  Liebherr past in uw particuliere keuken, maar ook in zijn gastronomische variant, en is daardoor een interessante keuze voor zaakvoerders van horecabedrijven in Noord-Antwerpen. Met hun toestellen garanderen ze steeds optimaal koelcomfort, wat de versheid van uw producten verzekert en in sommige gevallen zelfs verlengt. Ontdek welk toestel van Liebherr het meest geschikt is om uw keuken aan te vullen en kom langs in onze keukenwinkel. Bel naar +32 3 644 61 72 of stuur een e-mail naar info@newlookkeukens.be. Wij zien uw afspraak met onze keukendesigner graag tegemoet.