✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 600m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Leefkeuken plaatsen

  Denkt u eraan om een leefkeuken te plaatsen, maar hebben de eindeloze opties ervoor gezorgd dat u niet weet waar te beginnen? NewLook Keukens & Interieur uit Brasschaat staat voor u klaar. Als erkende keukenwinkel hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen en plaatsen van diverse keukens, wat ons de geschikte partij maakt voor de aankoop van uw leefkeuken. Onze diensten verspreiden zich over heel Noord-Antwerpen tot zelfs deels over de grens. Zo mochten we in het verleden heel wat klanten uit Breda aan ons klantenbestand toevoegen.


  Laat een leefkeuken plaatsen waarin het hele gezin zich thuis voelt

  Het woord zegt het zelf, in een leefkeuken wordt er niet enkel gekookt, er wordt vooral gelééfd. Het plaatsen van een leefkeuken is perfect voor mensen die houden van dynamiek en gezelligheid in huis. De ruimte doet ook dienst als ontmoetingsplaats en is een plek om tot rust te komen. Start uw dag met een tasje koffie terwijl u geniet van de eerste zonnestralen die het huis binnenvallen. Transformeer de keuken tot een waar speelparadijs voor de kinderen terwijl u zorgt voor een smakelijk vieruurtje. De mogelijkheden zijn eindeloos. Gaat u voor een kleine of grote leefkeuken? Kiest u voor een kookeiland of laat u een leefkeuken in U-vorm plaatsen, wat zorgt voor een knus gevoel? Wij reiken u alle opties aan, u beslist.

  Laat u bijstaan door experts in het vak

  Haal het meeste uit uw keuken en kies ervoor om een leefkeuken te plaatsen. Struin door onze website of kom langs in onze showroom te Brasschaat. Onze medewerkers begeleiden u graag bij de uitwerking van A tot Z. Om onze klanten de beste beleving te garanderen, werken we uitsluitend op afspraak. Bel ons op het nummer 03 644 61 72 of stuur een e-mail naar info@newlookkeukens.be.