✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 600m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Keukendesigner in Antwerpen

  Doe een beroep op een keukendesigner en til uw woning in Brecht, Merksem of Noord-Antwerpen naar een hoger niveau. De keukendesigner van NewLook Keukens & Interieur is gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van keukens van A tot Z. We bekijken samen met u uw wensen en verwachtingen en houden rekening met het budget en de beschikbare ruimte.


  Ontdek de voordelen van een keukendesigner voor uw huis in Antwerpen

  NewLook Keukens & Interieur uit Brasschaat is een vaste waarde in Antwerpen wanneer het aankomt op keukens op maat, ontworpen door een ervaren keukendesigner. Iedere keuken die we afleveren past als gegoten en complimenteert de rest van het huis. Onze keukendesigner mocht reeds de keuken van talloze gezinnen uit onder meer Brecht en Merksem onder handen nemen en het plaatsen ervan in goede banen leiden. We realiseren zowel keukens voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten. U kunt kiezen voor een standaardmodel, bijvoorbeeld van het Duitse topmerk Warendorf. Wenst u graag uw eigen toets aan te brengen? Al onze keukens zijn personaliseerbaar en kunnen aangepast worden naar smaak en stijl. Maar daar stopt het niet. Neem een keukendesigner onder de arm en laat de keuken van uw dromen plaatsen in uw huis te Antwerpen.

  Elke centimeter wordt optimaal benut

  Het grote voordeel van een keuken die door onze keukendesigner op maat wordt ontworpen, is dat elke centimeter van de ruimte in uw huis in Antwerpen optimaal wordt benut. Het gebruiksgemak stijgt hierdoor aanzienlijk en de keuken zal uw huis als gegoten zitten. Heeft u een liefde voor koffie of bent u liefhebber van excellente wijnen? Laat het ons weten! Onze keukendesigner kan hier rekening mee houden en bijvoorbeeld een aparte kast integreren speciaal voor uw koffiemachine, of de keuken voorzien van een prachtige wijnkast waarin u uw wijnen kunt uitstallen. 

   

  Ontdek de meerwaarde van een keukendesigner voor uw huis

  Maak kennis met ons aanbod en onze werkwijze en kom langs in onze showroom. Onze keukendesigner staat klaar met advies en beantwoordt graag al uw vragen over wat mogelijk is in uw huis in Brecht, Merksem of in het hele noorden van Antwerpen. Van alle plaatsen in huis is de keuken niet de enige die door onze keukendesigner onder handen genomen kan worden. NewLook Keukens & Interieur beschikt over een ruim aanbod aan designmeubelen die een toegevoegde waarde bieden aan uw keuken. Denk aan eettafels, bijpassende stoelen en eyecatchers die uw interieur doen oplichten. Maak snel een afspraak met onze keukendesigner en transformeer uw woning in Brecht, Merksem of Noord-Antwerpen tot een plek waar u zich thuis voelt. Neem telefonisch contact op via 03 644 61 72 of stuur een e-mail naar info@newlookkeukens.be.