✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 400m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Keuken in landelijke stijl

  De pastorale villa’s die Noord-Antwerpen rijk is, zijn het perfecte decor voor bijvoorbeeld een keuken in landelijke stijl. Het romantische en rustieke karakter maakt van de keuken een geliefde plek om te vertoeven in de woning. NewLook Keukens & Interieur mocht al diverse gezinnen uit Noord-Antwerpen voorzien van een keuken waar ze ontspannen kunnen genieten van hun lievelingsgerechten. Mogen wij binnenkort ook uw woning upgraden met een schitterende keuken in landelijke stijl?


  Een keuken in landelijke stijl als blikvanger van uw woning

  Een keuken in landelijke stijl hoeft niet onder te doen voor een moderne variant. Rust ze uit met ingenieuze apparaten zoals een kraan van Quooker of een koelkast van Liebherr en til het gebruiksgemak naar een hoger niveau. Ontdek de verschillende mogelijkheden van landelijke keukens in onze showroom in Brasschaat, niet ver van Antwerpen. Uw keuken wordt naar wens aangepast en geoptimaliseerd. Stel ons gerust al uw vragen. Ons team van experts staat u graag bij in dit belangrijke keuzeproces en creëert samen met u een prachtige keuken in landelijke stijl.

  Reken op onze jarenlange ervaring in keukenbouw

  In tegenstelling tot enkele decennia geleden, hoeft een keuken in landelijke stijl niet per se klassiek te zijn. Deze kan, net zoals zijn moderne tegenhanger, ook strak en minimalistisch ingericht worden, en toch heel warm aanvoelen. U bent in onze keukenwinkel in Brasschaat van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u een globaal overzicht van de mogelijkheden en het bijhorende kostenplaatje. Maak van tevoren een afspraak via mail (info@newlookkeukens.be) of contacteer ons op het nummer +32 3 644 61 72. Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!