✔ Vrijblijvend intakegesprek

  ✔ 600m² showroom

  ✔ Plaatsing in eigen beheer

   

  Grote keuken plaatsen

  NewLook Keukens & Interieur is gelegen tussen Brecht en Merksem en is de keukenwinkel bij uitstek wanneer u graag een grote keuken wenst te plaatsen. We specialiseerden ons doorheen de jaren in de realisatie van keukens in regio Noord-Antwerpen en bereiken zelfs klanten tot over de Nederlandse grens. We dragen kwaliteit en uitstekende service hoog in het vaandel en werken uitsluitend met de beste materialen.


  Een grote keuken plaatsen was nog nooit zo makkelijk

  Een keuken is het kloppend hart van een woning en is vaak het decor van memorabele kookavonden. Houdt u ervan om uitgebreid te koken voor familie en vrienden en krijgt u daar graag alle ruimte voor? Wij plaatsen met veel oog voor detail de grote keuken van uw dromen. Of u nu gaat voor een grote keuken met ruim kookeiland of een U-vormige keuken op maat; ons team zorgt voor de meest optimale indeling, afgestemd op de rest van uw interieur.

  Maatwerk uitgevoerd door professionals

  Onze zaak, gesitueerd tussen Brecht en Merksem, mocht doorheen de jaren al talloze grote projecten ontwerpen en plaatsen, met een volledig afgewerkte keuken als resultaat. Of u nu al een concreet ontwerp in gedachten heeft of u zich volledig laat begeleiden door ons; onze designer luistert naar uw wensen en neemt alle feedback mee in zijn schetsen. Kom langs in onze toonzaal te Brasschaat (tussen Brecht en Merksem) en ontdek uw ideale keuken tussen ons grote aanbod aan toonzaalmodellen. Stem ze volledig af op uw persoonlijke smaak. U kunt hier zo ver in gaan als u zelf wilt.

   

  Maak vandaag nog een afspraak

  Boek tijdig een afspraak om uw grote keuken te laten plaatsen in uw woning, gesitueerd in de ruime omgeving van Brecht en Merksem. Scrol in tussentijd gerust eens door onze website en laat u inspireren door onze talrijke realisaties. U kunt ons steeds bereiken op het nummer 03 644 61 72 of via het e-mailadres info@newlookkeukens.be.