NewLook Keukens in Brasschaat, verdeler van OFYR

Het nieuwe buiten koken

OFYR is de nieuwe manier van outdoor koken & grillen. Het unieke design maakt het tot een ongelofelijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficient kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor een kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Of u nu eieren bakt, groenten langzaam gaart of een malse biefstuk grilt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken.

Gezellig samen zijn met vrienden

Net als een traditioneel kampvuur brengt de OFYR mensen samen. De houtgestookte vuurschaal geeft binnen een diameter van vier meter behaaglijke warmte af, waardoor ook ’s winters buiten gekookt en gegeten kan worden. Het innovatieve ronde ontwerp nodigt nodigt uit om gezamenlijk met vrienden en familie mooie lange avonden te beleven rondom de OFYR.

Outdoor design voor alle seizoenen

De OFYR is een functioneel kunstwerk ontworpen om het buitenleven te verrijken met schoonheid, warmte, eten en vriendschap. De OFYR is met zijn eenvoudige, klassieke lijnen praktischer en stijlvoller dan een normale barbecue en past perfect in elke omgeving. Als het tijd is voor een gezellig samenzijn in de buitenlucht verandert dit kunstwerk in een warme, gastvrije plek voor zowel intieme culinaire avonden met vrienden en familie als wel grote buitenfeesten.

Gemakkelijk in gebruik en onderhoud

De OFYR is zeer makkelijk schoon te maken en is vrijwel onderhoudsvrij. Etensresten en overtollige olie belanden in het vuur; even afnemen met en vochtige doek en de OFYR is weer klaar voor gebruik. De OFYR kan in alle weersomstandigheden buiten blijven staan, afdekken is niet nodig. Na verloop van tijd krijgt het staal een mooie, natuurlijke patinalaag. En dankzij de drie modulaire delen is de OFYR eenvoudig verplaatsbaar. De drie delen kunnen afzonder opgetild en verplaatst worden.